Servei de pintura a Terrassa

Pintem qualsevol superficie a la nostra cabina de lacats a Terrassa

Cabina de lacats a Terrassa

Necessites un servei de lacat de superficies a Terrassa? Amb una gran experiència en el sector del lacat de superficies, a Decorme apostem per la qualitat i la satisfacció dels nostres clients. El nostre equip especialitzat, dedica el seu temps en perfeccionar i oferir el millor servei de lacat de diferents materials i superficies. 

Solucions de qualitat per acabats excel·lents.

El client, la nostra prioritat

El nostre equip d’experts en pintura utilitza la seva experiència i habilitats per a crear espais únics i duradors que reflecteixin el teu estil personal i superin les expectatives. Ja sigui que busques un estil clàssic i elegant o un enfocament modern i atrevit, som aquí per a fer realitat la teva visió i transformar el teu espai, en l’espai que sempre t’has imaginat.

Què laquem?

El lacat de superficies permet donar una nova vida a molts elements que tot i estar en bon estat necessiten una rennovació, ja sigui per adaptar-se a l’espai o bé simplement per estètica. A Decorme laquem superficies de metall, fusta i plàstic. A sota pots veure les més usuals, pero posa’t en contacte per lacar qualsevol altre superficie.

Finestres

Finestres que necessiten una rennovació, ja sigui pel seu estat o simplement per a un nou pintat de cara.

Portes

Portes que necessiten un nou aire, de fusta o metall. Dona una nova vida a les teves portes.

Radiadors

Radiadors de metall que necessiten adaptar-se a l'espai o que necessiten una nova vida.

Estructures

Vigues vistes, baranes, reixes de metall que necessiten restauració i una nova oportunitat.

Testimonis

Clients satisfets

Ens encanta saber la vostra opinió, ens ajuda a millorar i sempre donar el millor dels serveis. Us deixem aquí algunes ressenyes que ens van emocionar.

Necessitavem restaurar les portes i finestres de casa i no sabiem com fer-ho. Decorme ens va assessorar i ha aconseguit donar una nova vida al nostre espai. Gràcies equip!

Mireia

El Juanan ens va assessorar en tot moment, va estar atent a les nostres neccessitats i ens va ajudar a renovar la façana de casa. Estem molt contents del resultat. Gracias Juanan

Sergi Lopez

Voliem vendre el nostre pis i necessitavem arreglar-lo sense fer cap reforma. Vam trobar-nos amb Decorme i només amb pintura sembla un pis nou! Estem encantats!

Guillem i Marta

Nececssites un servei de qualitat?

Explica el teu projecte, quines idees tens, estarem encantats i agraïts de poder ajudar-te.

Professionalitat

Millors acabats

Neteja

Puntualitat

Equip dinàmic