Servei de pintura a Terrassa

Pintura per a comunitats i gestors de finques

Experts en lacats

Cabina de lacats a Terrassa

Necessites un servei de lacat de superficies a Terrassa? Amb una gran experiència en el sector del lacat de superficies, a Decorme apostem per la qualitat i la satisfacció dels nostres clients. El nostre equip especialitzat, dedica el seu temps en perfeccionar i oferir el millor servei de lacat de diferents materials i superficies. 

Solucions de qualitat per acabats excel·lents.

El client, la nostra prioritat

El nostre equip d’experts en pintura utilitza la seva experiència i habilitats per a crear espais únics i duradors que reflecteixin el teu estil personal i superin les expectatives. Ja sigui que busques un estil clàssic i elegant o un enfocament modern i atrevit, som aquí per a fer realitat la teva visió i transformar el teu espai, en l’espai que sempre t’has imaginat.

Com et podem ajudar?

Si ets un gestor/a de finques i busques un equip professional a Decorme et podem ajudar. 

Oferim el servei de pintura de finques per comunitats. Pintem comunitats senceres i oferim un manteniment anual o bianual per tenir sempre la teva comunitat en unes bones condicions.

Comunitats

Façanes, edificis complerts ja siguin per renovar o obra nova, terrasses comunitaries i altres zones comunes de comunitats i finques.

Pisos

Pisos individuals llogats o de compra que formin part d'una comunitat de veïns i que necessitin un servei particular i de confiança.

Testimonis

Clients satisfets

Ens encanta saber la vostra opinió, ens ajuda a millorar i sempre donar el millor dels serveis. Us deixem aquí algunes ressenyes que ens van emocionar.

Necessitavem restaurar les portes i finestres de casa i no sabiem com fer-ho. Decorme ens va assessorar i ha aconseguit donar una nova vida al nostre espai. Gràcies equip!

Mireia

El Juanan ens va assessorar en tot moment, va estar atent a les nostres neccessitats i ens va ajudar a renovar la façana de casa. Estem molt contents del resultat. Gracias Juanan

Sergi Lopez

Voliem vendre el nostre pis i necessitavem arreglar-lo sense fer cap reforma. Vam trobar-nos amb Decorme i només amb pintura sembla un pis nou! Estem encantats!

Guillem i Marta

Nececssites un servei de qualitat?

Explica el teu projecte, quines idees tens, estarem encantats i agraïts de poder ajudar-te.