Servei de pintura a Terrassa

Pintura de locals comercials a Terrassa

Pintem el teu local comercial

Necessites un servei de pintura a Terrassa? Amb una gran experiència en el sector a Decorme apostem per la qualitat i la satisfacció dels nostres clients. El nostre equip especialitzat, pinta qualsevol espai per donar-li una nova oportunitat. 

Ets una empresa de reformes o construcció i necessites un proveïdor de qualitat, professional?

Col·laborem amb els millors

El nostre equip d’experts en pintura utilitza la seva experiència i habilitats per a crear espais únics i duradors que reflecteixin el teu estil personal i superin les expectatives. Ja sigui que busques un estil clàssic i elegant o un enfocament modern i atrevit, som aquí per a fer realitat la teva visió i transformar el teu espai, en l’espai que sempre t’has imaginat.

Com ho fem?

El lacat de superficies permet donar una nova vida a molts elements que tot i estar en bon estat necessiten una rennovació, ja sigui per adaptar-se a l’espai o bé simplement per estètica. A Decorme laquem superficies de metall, fusta i plàstic. A sota pots veure les més usuals, pero posa’t en contacte per lacar qualsevol altre superficie.

Testimonis

Clients satisfets

Ens encanta saber la vostra opinió, ens ajuda a millorar i sempre donar el millor dels serveis. Us deixem aquí algunes ressenyes que ens van emocionar.

Necessitavem restaurar les portes i finestres de casa i no sabiem com fer-ho. Decorme ens va assessorar i ha aconseguit donar una nova vida al nostre espai. Gràcies equip!

Mireia

El Juanan ens va assessorar en tot moment, va estar atent a les nostres neccessitats i ens va ajudar a renovar la façana de casa. Estem molt contents del resultat. Gracias Juanan

Sergi Lopez

Voliem vendre el nostre pis i necessitavem arreglar-lo sense fer cap reforma. Vam trobar-nos amb Decorme i només amb pintura sembla un pis nou! Estem encantats!

Guillem i Marta

Nececssites un servei de qualitat?

Explica el teu projecte, quines idees tens, estarem encantats i agraïts de poder ajudar-te.