Decorme, el teu equip de confiança

Decorme som un equip dinàmic i jove ubicat a la ciutat de Terrassa. 

Decorme som un equip dinàmic i jove ubicat a la ciutat de Terrassa que treballa en tots els municipis i ciutats de la zona metropolitana. Som una empresa especialitzada en pintura, ja sigui per professionals del sector o particulars.

Especialitzats en el sector el que ens caracteritza és la professionalitat, la confiança i la comunicació amb els nostres clients. Ens apasiona la nostra feina i volem projectar de forma excel·lent per la vostra satisfacció.
Els nostres valors ens garantitzen treballar amb els millors proveïdors, materials i acabats.

Els nostres valors,
la millor presentació

Els valors de Decorme son el timó de les nostres accions. Realitzem cada projecte guiant-nos pels nostres valors i posem tot el nostre esforç a cada un d’ells perque els resultats siguin satisfactoris.

Professionalitat

Millors acabats

Neteja

Puntualitat

Equip dinàmic

Els clients,
la nostra prioritat

El nostre equip d’experts en pintura utilitza la seva experiència i habilitats per a crear espais únics i duradors que reflecteixin el teu estil personal i superin les expectatives. Ja sigui que busques un estil clàssic i elegant o un enfocament modern i atrevit, som aquí per a fer realitat la teva visió i transformar el teu espai, en l’espai que sempre t’has imaginat.

Nececssites un servei de qualitat?

Explica el teu projecte, quines idees tens, estarem encantats i agraïts de poder ajudar-te.